Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Απριλίου 2023

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 5ΗΣ Α/Μ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Τον Δήμαρχο Κισσάμου κ. Γιώργο Μυλωνάκη επισκέφτηκε σήμεραΤρίτη 11 Απριλίου 2023, ο νέος Διοικητής της 5ΗΣ Α/Μ Ταξιαρχίας (VΗΣΜεραρχίας Κρητών), Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ Πλουμής.
Κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη, συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας των δύο υπηρεσιών που απασχολούν την τοπική κοινωνία, ο κ. Μυλωνάκης ευχήθηκε στον νέο Διοικητή καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, ενώ ο Διοικητής με τη σειρά του τον ευχαρίστησε και τον διαβεβαίωσε ότι οι  αξιωματικοί και υπαξιωματικοί θα συνεισφέρουν όποτε τους ζητηθεί. 
Η συνάντηση έκλεισε σε ευχάριστο κλίμα με την ανταλλαγή πασχαλινών ευχών.
 Εκ του Δήμου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: