Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σε τακτική συνεδρίαση στις 18 Απριλίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 μ.μ. μας καλεί η πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Κισάμου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Περιφέρειας Κρήτης-Δήμου Κισσάμου για το έργο "Ανακατασκευή γηπέδου Ποδοσφαίρου Οικισμού Πλατάνου" προϋπολογισμού 365.000,00 Ευρώ με ΦΠΑ.
2. Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε για την διάθεση ιλύος του Βιολογικού Καθαρισμού.
3. Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με ΔΗΠΕΘΚ έτους 2023.
4. Έγκριση σύναψης συμφώνου συνεργασίας Δήμου Κισσάμου και συλλόγου "Το χαμόγελο του Παιδιού".
5. Εκλογή υδρονομέων έτους 2023.
6. Πρόσληψη προσωπικού Ι,.Δ.Ο.Χ. για έκτακτες ανάγκες.
7. Παραχώρηση χρήσης Δημοτικού Σχολείου Καλαθενών στον Πολιτιστικό Σύλλογο.
8. Έγκριση της υπ.αρ.9/2023 απόφασης Ε.Π.Ζ. "Παραχώρηση χώρου Πλατείας Καλουδιανών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος".
9. Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού σε τρίτους. Καθορισμός τιμήματος για τους έχοντες το δικαίωμα χρήσης (όμοροι).
10. Αίτημα συνδιοργάνωσης για την Δράση της ΕΠΟΦΕΚ σε συνεργασία με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κισσάμου.
 Κίσσαμος, 13/04/2023
 H ΠΡΟΕΔΡΟΣ    
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ ΝΙΚΗ  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: