Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ "Η ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ"

Την Πέμπτη 6-4-2023 ολοκληρώθηκε ο μαθητικός καλλιτεχνικός διαγωνισμός με θέμα την μικρασιατική καταστροφή που αφορούσε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πρώην επαρχίας Κισάμου. Σε μια όμορφη βραδιά στο Τσατσαρωνάκειο πολύκεντρο, απολαύσαμε τα συγκινητικά έργα των παιδιών. Σε αυτή την προσπάθεια, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022, είχαμε συνοδοιπόρους με καθοριστική συμβολή στην επιτυχία του διαγωνισμού.
Ευχαριστούμε για την βοήθεια τους, τον Δρ Ζορμπά Κωνσταντίνο, Παρασκάκη Θοδωρή, Παπαδημητράκη Μενέλαο, Γεωργακάκη Ελένη, Τσαντή Χρήστο, Χουρδάκη Ανδρομάχη, Στεφανάκη Κωνσταντίνα, Παναγιωτοπούλου Μέτη, Αρχοντάκη Ιωάννη, Αποστόλου Θωμά.
Το Δήμο Κισσάμου, το δήμο Πλατανιά, την Ιερά μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου και το Τσατσαρωνακειο πολύκεντρο, την ΕΠΟΦΕΚ,την διεύθυνση δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, τους διευθυντές των σχολείων και τους υπεύθυνους καθηγητές που βοήθησαν και παρότρυναν τα παιδιά. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και όλους όσους παραβρέθηκαν.
Ευχαριστούμε και τα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: