Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Δεν χωρά αμφιβολία, φάνηκε ο τόπος, φάνηκε ο Σκαλίδης που ήταν γκρουμένος μέσα στις πινακίδες, φάνηκε και το δημαρχείο φάνηκε ο τόπος. Μπράβο στην δημοτική αρχή που έκανε αυτό που έπρεπε να είχε κάνει χρόνια τώρα απομακρύνοντας κάθε παράνομη επιγραφή, ειδικά μέσα στην πόλη.
Έδειξε η πλατεία Ειρηναίου (πρώην Δημαρχείου) και έτσι πρέπει να ειναι κάθε σημείο της πόλης... ας ελπίσουμε οτι δεν ειναι προεκλογικός πυρετός και ο επόμενος "καθαρισμός" να γίνει στη πλατεία Τζανακάκη, αν και εκεί βασιλεύει άλλος...
Σωστή και η τοποθέτηση όλων των πινακίδων σε ένα σημείο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: