Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ:

Καθημερινό πρόβλημα που και αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού είδε η δημοτική αρχή οτι δεν μπορεί να το λύσει. Στην αρχή κάτι πήγε να κάνει, ήθελε βέβαια να δείξει τότε οτι μπορεί αλλά γρήγορα απογοητεύτηκε. Ο εποχιακός τροχονόμος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και τα ατελείωτα χιλιόμετρα πάνω κάτω με μια σφυρίχτρα δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Δεν ειναι διαιτητής να μπορεί να διαμορφώσει "αποτέλεσμα" και φυσικά η αστυνομία βγαίνει μια στις τόσες αφού ειναι γνωστό οτι ειναι υποστελεχωμένη. 
Το αφήνουμε και αυτό το θέμα για την επόμενη τετραετία αν και με τους δυο τρεις χώρους στάθμευσης λύθηκε το πρόβλημα, όχι της κυκλοφορίας απλά όσοι σκέφτονται το καλό της πόλης πάνε πλέον στους χώρους αυτούς ενώ πρώτα ή δεν έμπαινα στην πόλη ή διπλοπαρκάριζαν και σταματούσαν πάνω σε πεζοδρόμια. 
 Καλοκαίρι ερχεται και σίγουρα θα ξαναζήσουμε στιγμές απείρου κάλλους, ένα θαύμα περιμένουμε, πράγμα δύσκολο βέβαια αφού κανένας πλέον δεν ενδιαφέρεται,... Συμβιβαστήκαμε με την εύκολη λύση, αυτή που διέλυσε και την κισαμίτικη αγορά... πάμε Χανιά, πάμε λαϊκή στο Κολυμβάρι, πάμε έξω απο την πόλη στα s/m.
Είμαι σίγουρος οτι και αυτό, όπως και η παράκαμψη, όπως και οι άλλοι δρόμοι του σχεδίου πόλης θα ξαναμπούν στα προεκλογικά φυλλάδια .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: