Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Απριλίου 2023

ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ- ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Πέντε αγωνιστικές πριν απο το τέλος της φετινής πολύ πετυχημένης χρονιάς του Νέου Κισσαμικού στα σαλόνια της Α' κατηγορίας Χανίων. Η νεοφώτιστη που διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα στην πρώτη της χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, αν και δεν ήταν αυτοσκοπός αυτό.
Ίσως η πιο πετυχημένη νέα ομάδα στα Χανιά και ίσως η μοναδική που μέσα σε 3 ποδοσφαιρικές χρονιές κατάφερε να ανέβει όλες τις κατηγορίες κερδίζοντας μάλιστα και τα πρωταθλήματα όπου αγωνίστηκε. Στην Γ' κατηγορία 2019-2020 (άσχετο αν της το στέρησαν στο τέλος ΕΠΣ και πανδημία) της Β' κατηγορίας 2021-2022, και να ειναι δεύτερη στην Α' κατηγορία 2022-2023 στο πρωτάθλημα της ένωσης Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: