Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία έγιναν χθες το πρωί οι εκλογές του νεοιδρυθέντα συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κισάμου στο ψαρολίμανο της "Λίμνης" όπου υπάρχουν και τα γραφεία τους. Με το πέρας της διαδικασίας ακολούθησε κέρασμα απο το παλιό Δ. Σ του συλλογου.

 Να επισημάνουμε εώ οτι τα μέλη του συλλόγου φροντίζουν καθημερινά τον εσωτερικό λιμένα του μικρού λιμανιού της "Λίμνης" να ειναι καθαρό τοποθετώντας κάδους και όποιος έχει πάει τελευταία εκεί θα διαπιστώσει πόσο έχει αλλάξει προ το καλύτερο το ψαρολίμανο, αφού έχει πλέον πλακοστρωθεί σχεδόν όλο με χρήματα και μελέτη του ΛΤΝ Χανιών.
Τα αποτελέσματα των εκλογών θα ανακοινωθούν αργά σήμερα το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: