Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

34 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

 
Η Δήμος Κισάμου Ακίνητα Μονομετοχική Α.Ε, ύστερα από την υπ’ αριθ. 12/2023 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της με ΑΔΑ Ψ3ΙΠΟΛ3Ω-ΝΡΠ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο μηνών, συνολικού αριθμού τριάντα τεσσάρων ατόμων (34), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρ. 206 του ν. 3584/2007, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Κισάμου, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την αποστείλουν:
α)στην ηλεκτρονική διεύθυνση: koinofelisdkis@gmail.com ή β)στα γραφεία της επιχείρησης στο Δημαρχείο Κισσάμου από την Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 έως και την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης
στον δικτυακό τόπο του Δήμου Κισάμου (www.kissamos.gr). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: