Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ τ.μ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ!!!

Καθορίστηκε το μίσθωμα αιγιαλού για τα έτη 2023-2024 και 2025 στους χώρους οι οποίοι θα παραχωρηθούν σε τρίτους (μόνο σε όμορες επιχειρήσεις) στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κισάμου. Με πλειοψηφία, αφού η αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα, δεν ψήφισαν τις προτάσεις για το αντίτιμο, της δημοτική αρχή.
Οι τιμές διαμορφώνονται ανά περιοχή ως εξής:
Στην Δημοτική Ενότητα Κισάμου αποφασίστηκε το μίσθωμα να ειναι δέκα (10) Ευρώ ανά τ.μ.- εκτός των περιοχών: α) Παχιά άμμος Φαλασάρνων, το μίσθωμα θα είναι είκοσι (20) Ευρώ ανά τ.μ. και στην υπόλοιπη Φαλάσαρνα, όπου επιτρέπεται η παραχώρηση, το μίσθωμα θα είναι δεκαοκτώ (18) Ευρώ ανά τ.μ. 
Στην παραλία του Μαύρου Μώλους το μίσθωμα θα είναι δεκατέσσερα (14) Ευρώ ανά τ.μ.
Τέλος στις παραλίες της Μηθύμνης και κάποιων του πρώην δήμου Ιναχωρίου, το μίσθωμα θα ειναι δέκα (10) Ευρώ ανά τ.μ.

Η απορία μου ειναι βέβαια και εδώ θέλω να δω ποιος θα απαντήσει, οι ελεύθερες παραλίες που βρίσκονται και αν υπάρχουν που ειναι οι δημοτικοί χώροι σταθμευσης των, ειδικά για τη Φαλάσαρνα. 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: