Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Στην χθεσινή κοπή της πίτας των ακαδημιών του Κισσαμικού, μεταξύ των άλλων είχαμε και την βράβευση του Κώστα Βαρουχάκη παλαίμαχου και πολύ αγαπητού αθλητή της ομάδας της πόλης. Μάλιστα έκανε και κάποιες δηλώσεις για την ομάδα ... με νόημα μιας και αγωνιζόταν στον ΠΓΣ Κισσαμικός, ενώ σήμερα τα παιδιά του αγωνίζονται στο Νέο Κισσαμικό.
- Τα παιδιά μας είναι το μέλλον και η ελπίδα μας....
Π.Γ.Σ ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 1926
Τα σήματα αλλάζουν.....η ιστορία όμως όχι..
Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που έκανε η Ακαδημία μας 
Μία ζωή Κισσαμικός !!!....... 

Μάλιστα δεν ξέχασε να αφιερώσει και το βραβείο του στους δυο εν ζωή παλαίμαχους και πολυβραβευμένους του ΠΓΣ Κισσαμικός, τον Κελαϊδή Αποστόλη και Χαιρετάκη Θεοχάρη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: