Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αυτό που βλέπουμε στην φωτο, θα έπρεπε να γινόταν καθημερινά... και όχι περιστασιακά. Θα μου πεις τώρα, μα τώρα που έρχονται εκλογές θα γίνουμε κακοί; 
- Φυσικά και τώρα γιατί αν κοιτάζουμε τον ψήφο μόνο, καταστρέφουμε όλα τα άλλα.
Εγώ βέβαια τα γράφω γιατί στεναχωριέμαι να βλέπω ένα ερασιτέχνη - εθελοντή τροχονόμο να πηγαίνει πάνω κάτω, να σφυρίζει, να παρακαλεί, να μας ενημερώνει και αντί να μας γράφει τον... γράφουμε😎.
Επιτακτική ανάγκη λοιπόν η αστυνόμευση του μοναδικού μας δρόμου... να είχαμε πολλούς θα έλεγα οτι δεν προλαβαίνουμε, αλλά ένα έχουμε και αυτόν τον έχουμε αφήσει χρόνια τώρα στον ένα και μοναδικό και με σύμβαση .... αναρμόδιο.
Επιτακτική ανάγκη η αναδημιουργία της δημοτικής αστυνομίας, και φυσικά να καταλάβουμε και εμείς οτι ο ένας και μοναδικός δρόμος μας πρέπει να μένει καθαρός αφού και χώροι σταθμευσης υπάρχουν αλλά και το σπουδαιότερο τα ποδαράκια μας πρέπει να τα χρησιμοποιούμε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: