Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Απριλίου 2023

40 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΚΑΨΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΦΗΝΑΡΙ

40 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης έκαψε η φωτιά στο Σφηνάρι και σήμερα έγινε αυτοψία απο κλιμάκιο της δασικής υπηρεσίας Χανίων, για το δασικό τμήμα που ειναι κάτι παραπάνω απο 15 στρέμματα. Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 54χρονου για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής, και παραδέχτηκε στους άνδρες του ανακριτικού της πυροσβεστικής πως η φωτιά, που πήρε γρήγορα διαστάσεις, ξεκίνησε από λάθος δικό του στην προσπάθεια του να κάψει ξερά κλαδιά.
Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα και θα οριστεί τακτική δικάσιμος για το αδίκημα του εμπρησμού από αμέλεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: