Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 1 Απριλίου 2023

ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

 Έκτακτο εφάπαξ βοήθημα 300 ευρώ στους άνω των 70 δημότες του Δήμου από τα ανταποδοτικά τέλη της διαχείρισης της Μονομετοχικής εισηγήθηκε ο ειδικός σύμβουλος και γνώστης των εισπράξεων της εταιρείας του Δήμου Κωστής Κ. και το οποίο έκανε δεκτό η οικονομική επιτροπή του Δήμου στην χθεσινή της συνεδρίαση. 
Για την καταβολή του αρκεί μία απλή αίτηση με έναν αριθμό IBAN στο σάιτ του Δήμου dimossasdouleuvi.gr στην ειδική πλατφόρμα που θα λειτουργήσει από 10 Απριλίου 2023.
Είναι μια θαρραλέα απόφαση της μονομετοχικής του δήμου μας που τόσα χρόνια επικαρπίζεται (ποιο σικ λέξη απο το τρυγά που πειράζει κάποιους) τις δημόσιες παραλίες μας.
 Μάλιστα σε δήλωση του ο μόνιμος εκπρόσωπος της εταιρείας είπε οτι ο κουμπαράς ειναι γεμάτος και φτάνουν και περισσεύουν τα χρήματα ακόμα και αν κατεβάσουμε και το όριο ηλικίας στα 67. 
Γ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: