Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Επίσημα πλέον όσο κι αν ειναι νωρίς ακόμα έχουμε την σύσταση των δυο πρώτων φορέων που έχουν σκοπό να κατέβουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές... Στα Χανιά λίγο μετά την διάψευση του ενδιαφέροντος για την δημαρχεία της πόλης απο την Ντόρα Μπακογιάννη ο Λευτέρης Κοπάσης, νυν περιφερειακός σύμβουλος προχώρησε στην δημιουργία Εθελοντικού Φορέα Προβληματισμού για την Τοπική Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση υπό τον τίτλο "ποτίΖΩΝΤΑΣ την πόλη των ΓΙΑΣΕΜΙΩΝ" ... αλλά και στην Κίσαμο η αναφορά του Βαγγέλη Πατεράκη δημόσια πλέον στο όνομα του συνδυασμού, που θα κατέβει ή θα κατεβάσει στις επόμενες εκλογές "ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ" δίνουν τροφή για σκέψη και προβληματισμό. 
 Φυσικά θα περιμένουμε και τις επίσημες αντιδράσεις, αλλά θεωρώ οτι έχουμε μπει επίσημα πλέον σε προεκλογική περίοδο... με πολλές συναντήσεις και ζυμώσεις εκατέρωθεν. Πάντως θεωρώ οτι ειναι πολύ καλό που ακούγονται απο νωρίς κάποια ονόματα και δεν παίζουμε το κρυφτούλι όπως ειμαστε μαθημένοι χρόνια τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: