Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΤΗ


Τελικά τρομάζουν οι πρακτικές που χρησιμοποιούν οι απατεώνες για να αποσπάσουν χρήματα εξαπατώντας κυρίως ηλικιωμένους. Οι τρόποι καθημερινά αλλάζουν και καλό ειναι να έχουμε το μυαλό μας σε εγρήγορση, ποτέ να μην δίνουμε αριθμούς λογαριασμών, όσο γνωστοί και να μας φαίνονται, ακόμα κι αν γνωρίζουν συνήθειες, καταστάσεις αλλά και ονόματα. 
Σήμερα στην πόλη μας είχαμε ξανά περιστατικό όπου .... οι απατεώνες χρησιμοποίησαν όνομα απο γνωστό λογιστικό γραφείο και προσποιούμενοι τον υπάλληλο ζήτησαν απο γυναίκα τον λογαριασμό της τράπεζας της και τους κωδικούς i-bank για να της βάλουν ένα πιστωτικό υπόλοιπο που είχε από το δημόσιο.
Προσοχή λοιπόν γιατί οι μέθοδοι τους ειναι τελειοποιημένοι και δεν σου αφήνουν και πολλές υποψίες οτι δεν ειναι αυτός που προσποιούνται.
Στην συγκεκριμένη απάτη που την υποψιάστηκε αμέσως η κυρία ειδοποίησε την αστυνομία, όπως πρέπει όλοι να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: