Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Καθημερινή εικόνα της πόλης λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου...  Ακόμα ένα άλυτο πρόβλημα που και αυτό θα πάρει παράταση για την επόμενη δημοτική αρχή... Είναι γνωστό οτι εδώ δεν αγγίζουμε κάτι που δεν έχουμε σχέδιο αντιμετώπισης του, αλλά ούτε και μας πολυενδιαφέρει αφού ... βολευτήκαμε με την σφυρίχτρα του εποχιακού τροχονόμου. Έτσι νομίζουμε οτι λύσαμε το πρόβλημα...αλλά η εικόνα ειναι αδιάψευστος μάρτυρας.... και σε λίγες μέρες θα πήξουμε και απο τα τουριστικά λεωφορεία του Μπάλου. 
Αλήθεια έχει έστω μια πρόταση η δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει αυτό το μικρό πρόβλημα... γιατί ειναι μικρό μπροστά στα τόσα άλλα....που έχουμε ακόμα άλυτα; 
Αυτός ο τελευταίος δρόμος του σχεδίου πόλης .... γιατί άραγε δεν ανοίγει;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: