Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 16 Απριλίου 2022

ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.....

Η Ερμιόνη Σαπουνάκη διασχίσει όλη την Κρήτη μέσω του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 και μας δίνει υπέροχες φωτογραφίες απο την "περιπέτεια της". 

Ξεκίνησε το επιχείρημα της στις 22 Απριλίου, απο την ανατολική μεριά και απο χθες βρίσκεται στα δικά μας μέρη (Σφακιά) με τερματισμό την Κίσαμο τις επόμενες μέρες.
Κάθε μέρα ανεβάζει φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα δείχνοντας μας πόσο όμορφη και μοναδική ειναι η Κρήτη μας....πόσο ωραία ειναι κάθε εποχή του χρόνου... και τι μέρη αγνοούμε. 
Να σαι καλά Ερμιόνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: