Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 17 Απριλίου 2022

ΤΥΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΕΦΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Τυπικές διαδικασίες σε ένα τελειωμένο πρωτάθλημα 2 αγωνιστικές πριν την λήξη του με τις αντίπαλες ομάδες να ειναι σχεδόν διαλυμένες αφού ο στόχος δεν ήταν άλλος απο την σωτηρία.... Ο πρωταθλητής της Β’ΕΠΣΧ, Νέος Κισσαμικός, χωρίς καμιά δυσκολία όπως μαρτυρεί το σκορ 0-6, και με τον αρχισκόρερ του Λευτέρη Κομπογεννητάκη, να πετυχαίνει 4 τέρματα.
65 βαθμούς και 90 γκολ σε 25 παιχνίδια σίγουρα ειναι απο τις καλύτερες χρονιές του Νέου Κισσαμικού που στο συγκεκριμένο παιχνίδι σκόραραν στο 25′,33′, 55′ 59′ πεν. ο Κομπογεννητάκης Λευτέρης, στο 30′ ο Μπέρντιος, και στο 75′ ο Ντόντα με τον διαιτητή να σφυρίζει την λήξη του αγώνα στο λεπτό αυτό.
Για τον Νέο Κισσαμικό του Λευτέρης Βεστάκης που έδωσε την ευκαιρία και στους μικρούς να δείξουν την αξία τους έπαιξαν: Μαστοράκης, Ζαχαριάδης, Παπαδάκης Μ.(67′ Ασγουδάκης), Ανουσάκης (55′ Παπαδάκης Κ.), Ντόντα, Κομπογεννητάκης Λ., Μπέκας, Κομπογεννητάκης Ζαχ.(65’ Ντούκα), Καστανοπουλάκης, Μπερντίος (55′ Γεωργουδάκης), Οκερέκε (45’ Μπρεδάκης)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: