Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΔΙΑΝΑΚΗΣ

Χάλκινο μετάλλιο στην δισκοβολία κατέκτησε ο αθλητής της Θύελλας Άγγελος Μοδιανάκης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου Ελλάδας – Κύπρου το οποίο διεξήχθη το διήμερο 13-14 Απριλίου  στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου εκπροσωπώντας το ΕΠΑΛ Κισάμου.
Ο Κισαμίτης αθλητής σημείωσε ατομικό ρεκόρ με επίδοση 54.35μ ενώ εξασφάλισε τη μοριοδότηση για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α και οποιαδήποτε ανώτατη σχολή της αρεσκείας του.
Στο αγώνισμα της σφαιροβολίας ο Σταύρος Σημαντηράκης (ΓΕΛ Κισάμου) κατέκτησε την 9η θέση με επίδοση 14.13μ  ενώ ο Ορλίντ Τζόκα ( ΓΕΛ Κισάμου) τερμάτισε 10ος στα 200μ με επίδοση 23.29 ( άνεμος – 0.4).

Δεν υπάρχουν σχόλια: