Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Στο θέμα των χώρων σταθμευσης η δημοτική αρχή έχει κάνει κάποια βήματα και έχει δημιουργήσει δυο τρεις χώρους, σχεδιάζει μάλιστα σχεδιάζει να φτιάξει δυο ακόμα, βέβαια όπως αποδεικνύεται ειναι μισές δουλειές. 
Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας**...
-  Έλα μωρε δυο λεπτά να πάρω μια εφημερίδα και ένα καφεδάκι κι έφυγα... οπότε κλείνουμε την είσοδο του χώρου σταθμευσης, επι της Ηρώων Πολυτεχνείου, επειδή βαριόμαστε να μπούμε και αφήσουμε το αυτοκίνητο εντός... έτσι μάθαμε και έτσι κάνουμε. 
Καλό ειναι λοιπόν η δημοτική αρχή να δημιουργήσει μια είσοδο* και μια έξοδο*... το πεζοδρόμιο ειναι για άλλη δουλειά... αφού έτσι και αλλιώς αστυνόμευση δεν μπορεί να γίνει με μια σφυρίχτρα μόνο. Αυτός ο δημοτικός υπάλληλος που τρέχει πάνω κάτω στην Ηρώων πρέπει να έχει κάνει ίσαμε 5 φορές το γύρω της Κρήτης σφυρίζοντας .... αλλά αφού δεν γράφει οι "καλοί" οδηγοί δεν τον υπολογίζουν πιά. 
**Για φανταστείτε τι έχουμε να τραβήξουμε το καλοκαίρι με τα τουριστικά λεωφορεία... εκτός βέβαια αν ως τότε φτιαχτεί η παράκαμψη της πόλης που είναι στα πλάνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: