Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ !!!!!

Εφόσον ο δήμος πληρώνει για τους χώρους στάθμευσης, αλλά όπως διαπιστώνουν όλοι, μόνο ένας τέτοιος χώρος ειναι γεμάτος, οι υπόλοιποι εκτός του ότι ειναι αδειοι ειναι και άγνωστοι, καλό ειναι να τοποθετήσει δυο-τρεις πινακίδες που να καθοδηγούν τους οδηγούς σε αυτούς...  Από την στιγμή που λειτουργούν αυτοί οι χώροι .... τότε μπορεί εύκολα και ωραία να δώσει εντολή στην αστυνομία να αρχίσει να γράφει όλους όσους ειναι παράνομα σταθμευμένοι στον μοναδικό μας δρόμο ή πάνω στα πεζοδρόμια. Δεν χωρούν δικαιολογίες, ούτε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, κάποτε πρέπει να σοβαρευτούμε... αλλά και να κάνει αυτό που πρέπει η δημοτική αρχή και έχει υποσχεθεί. Τόση ελαφρότητα στην αντιμετώπιση αλλά και στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης δεν έχει ξαναγίνει. 
Η δημοτική αρχή πρέπει απο την πρώτη μέρα εκλογής της να δημιουργήσει τις συνθήκες για μια καλύτερη πόλη, αυτό που υποσχέθηκε άλλωστε, και να μην περιμένει την τελευταία χρονιά να δείξει λιγο βιαστικό έργο ... παλαιομοδίτικες πρακτικές και αυτές δυστυχώς έχουν φέρει το χάλι που βλέπουμε. 
Δεν ζούμε σε κανένα χωριό, ούτε πρέπει να αντιμετωπίζονται οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης τόσο ευκαιριακά και επιφανειακά. Δεν αξίζει η ιστορία της πόλης αυτό το χάλι, και απορώ πως δεν τα βλέπουν, αυτοί που πριν 4 χρόνια σχολίαζαν κάθε λάθος κίνηση της προηγούμενης δημοτικής αρχής... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: