Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ.... ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Επιστολή της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου σχετικά με το αδιανόητη και αδικαιολόγητη απόφαση της αποκεντρωμένης....
Αδιανόητη απόφαση σταματάει την δυνατότητα παρακολούθησης  δημοτικών συμβουλίων από πολίτες, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία

Ως μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Κισσάμου προσπαθήσαμε, πιέσαμε την δημοτική αρχή, να δοθεί η δυνατότητα, στους πολίτες που επιθυμούν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Δυστυχώς κάτι τους «φοβίζει» και δεν το επιθυμεί από μόνη της.
Απευθυνθήκαμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης , στους θεματοφύλακες της νομιμότητας, ως ύστατη προσπάθεια για την τήρηση της νομιμότητας εκ μέρους της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και του συνόλου της δημοτικής αρχής.
Τελικά, σας ενημερώνουμε ότι η προσφυγή μας απορρίφθηκε. Οπότε και με την βούλα του Κράτους δεν θα καλούνται πολίτες( όχι μόνο στον δικό μας δήμο, διότι η απόφαση είναι ντε φάκτο, για το σύνολο της χώρας), μόνο άμα και όποιους θέλει η εκάστοτε δημοτική αρχή.
Δίνουμε συγχαρητήρια στον κ. Δήμαρχο (και στην κυβερνητική υποστήριξη), διότι τελικά είχε δίκιο όταν είπε: «ότι θέλετε κάνετε, όσες ενστάσεις και να κάνετε, θα πέφτουν». Από δω και στο εξής αγαπητοί συνδημότες μας,  άμα θέλετε ας διαμαρτυρηθείτε μόνοι σας,  ως πολίτες, μπορεί να έχετε καλύτερη αντιμετώπιση.
Τους λόγους απόρριψης τους αφήνουμε ασχολίαστους και δηλώνουμε προς την Υπηρεσία, ότι ως πρόσωπα συνεχίσουν και χαίρουν της εκτιμήσεως μας, ως θεματοφύλακες όμως της νομιμότητας, πρέπει να σκεφτούν τελικά εάν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον με τις αποφάσεις τους ή συμβάλουν σε μεγαλύτερη παρακμή της ήδη δοκιμασμένης ελευθερίας έκφρασης και απονομής της πολυπόθητης δικαιοσύνης, που περιμένουν οι "μή ισχυροί πολίτες".  
Απόφαση για όποιον ενδιαφέρεται ΑΔΑ: ΨΜ6ΡΟΡ1Θ-Τ08
Με εκτίμηση
Το σύνολο των μελών της Μείζονας Αντιπολίτευσης Δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: