Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

 Ήταν αναμενόμενο και το λέγαμε καιρό τώρα οτι το τελευταίο παιχνίδι με τον ήδη καταδικασμένο σε υποβιβασμό Αρη Βουκολιών δεν θα γινόταν.. έτσι μια μέρα πριν απο τον αγώνα η διοίκηση του Άρη ενημέρωσε την ΕΠΣ Χανίων οτι δεν θα κατέβει στο σημερινό παιχνίδι στην Κίσαμο. Έτσι χάλασε η γιορτή και η ευκαιρία εκτός του να πανηγυρίσουμε την άνοδο με μια μεγάλη νίκη να βγάλουμε πρώτο σκόρερ τον Λ. Κομπογεννητάκη
Να και η ανακοίνωση του Νέου Κισαμικού

Το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων έφτασε !!! Σήμερα στο τελευταίο αγώνα λόγω κωλύματος η αντίπαλη ομάδα του Άρη Βουκολιων αδυνατεί  να αγωνιστεί οπότε καλούμε το φίλαθλο κόσμο του Κισσαμικού  την Κυριακή 8 Μαΐου να παρευρεθεί στο γήπεδο μας σε ένα φιλικό φιέστα τίτλου με την Κ19 της ΠΑΕ !!!
Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται όλον τον Μάιο γιατί ο προγραμματισμός για την Α' κατηγορία ξεκινάει από τώρα !!! 
Σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: