Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 26 Απριλίου 2022

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Γυρίσματα στη Παχειά Άμμο στη Φαλάσαρνα με την άδεια φυσικά του Δήμου Κισάμου θα έχουμε σήμερα... και με γουρούνες*.

Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση ο δήμος Κισάμου και ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης....

 - Εγκρίνει την πραγματοποίηση, στα πλαίσια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Sky Express που έχει αναλάβει η εταιρεία Filmiki Productions, κινηματογραφικού-διαφημιστικού γυρίσματος, στην παραλία Φαλάσαρνα, Κοινότητος Πλατάνου, ΔΕ Κισσάμου, του Δήμου Κισάμου στις 26 /4/2022.

Το συνεργείο θα αποτελείται από 25 άτομα από τα οποία τα 5 θα είναι ηθοποιοί, μοντέλα. Στο φόντο θα τοποθετηθούν 5-6 γουρούνες και το γύρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 26/4/2022, εντός της ημέρας, από την ανατολή έως τη Δύση του ηλίου. Ο χώρος της παραλίας που θα χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα θα παραδοθεί στην ίδια κατάσταση που ήταν όταν παρελήφθη από το συνεργείο. Τα γυρίσματα θα επιβλέψει εκπρόσωπος του Δήμου. 

* Εδώ απαγορεύεται να μπαίνουν γουρούνες στις παραλίες και εμείς τις βάζουμε και με άδεια... φυσικά δεν διευκρινίζει η απόφαση του Δήμου Κισάμου αν πρόκειται για ζωντανά θηλυκά γουρούνια ή για τις γνωστές μηχανές .... Πάντως όπως αναφέρει η άδεια μια θυσία γίνεται για να προβληθεί δήμος μας....και η συγκεκριμένη παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: