Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

ΟΜΟΡΦΥΝΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Τελικά κουβέντα στην κουβέντα αλλά και η δημοσιότητα που πήρε το θέμα απο ανάρτηση του Γιώργου Γεωργιλάκη, ο δήμος αποφάσισε και έκανε μια κίνηση ομορφιάς και στην είσοδο της πόλης τοποθετώντας παγκάκια αλλά και φυτεύοντας τριανταφυλλιές. 
Μάλιστα όπως έμαθα θα προχωρήσουν και στο σκάλισμα του νεκρού κορμού του ευκαλύπτου, φτιάχνοντας τα δυο δελφίνια σύμβολο της πόλης! 

Να θυμίσω οτι στο σημείο αυτό είναι και η έξοδος του τελευταίου δρόμου του σχεδίου πόλης που θα μπορούσε να μας σώσει προσωρινά μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε περιφερειακό-εδώ κινδυνεύει να μην βρεθούν τα χρήματα και για τον νέο  ΒΟΑΚ, και αν βρεθούν ποιος είναι σίγουρος οτι θα μας συμπεριλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: