Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΑ RAPID TEST

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν οι έλεγχοι, σε δυο περίπτερα, με τα δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid tests) για τους δημότες Κισάμου, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (πίσω από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου). Ήδη έχουν κάνει το τεστ πάνω απο 340 άτομα και η ουρά αυτήν την ώρα είναι αρκετή μεγάλη. Τα τεστ θα πραγματοποιούνται έως τις 14:00 μ.μ.
Στην αρχή έγινε το τεστ στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου, που έχει βρεθεί θετική καθηγήτρια τους, τα τεστ ως και τώρα είναι όλα ήταν αρνητικά.
Η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: