Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

Τα θέματα της μονομετοχικής του Δήμου Κισάμου τελικά το διαβάζουν πολλοί.. αυτό κατάλαβα μετά και τις διορθώσεις που γίνανε στο επίμαχο σημείο της διαύγειας απο τις τοποθετήσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης. Μάλιστα δεν είναι κρυφό οτι ο Γιώργος Καστανάκης απο τους λίγους  δημοτικούς συμβούλους που λένε την άποψη τους, σε κάθε συμβούλιο, ξεκαθάρισε γιατί καταψήφισε τις αμοιβές των μελών του Δ.Σ της Μονομετοχικής με μήνυμα προς το blog όπου ανέφερε: 
- Καταψηφίζω τις αμοιβές των μελών του Δ.Σ γιατί δούλεψαν τρεις μήνες το 2020 και φέτος μπορεί να μην δουλέψουν καθόλου. Θέλω να πληρώνονται αυτοί που δουλεύουν και όσο καιρό δουλεύουν.. αλλά να δουλεύουν.
Στο ίδιο μήκος και ο πρώην δήμαρχος κ. Σταθάκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης που στο μήνυμα του αναφέρει:  
- Όποιος εργάζεται πρέπει να αμείβεται. Όμως η διαδικασία που ακολουθείται από πέρυσι είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε.
Τοποθέτησαν πέντε (5) έμμισθους αιρετούς, μετά τους έβαλαν να κάνουν δύο μήνες δωρεάν (λόγω κορονοιού), μετά ξαναπληρώθηκαν τον Οκτώβριο, έπειτα με νέα απόφαση είπαν να μην πληρώνονται κάποιοι. Τώρα για το 2021 μας λένε, οτι κάποιοι θα πληρώνονται όλο το χρόνο και άλλοι τρεις μήνες μόνο. Δυστυχώς με αυτά που κάνουν εκτίθενται, διότι τους εμφανίζουν οτι δεν ασχολούνται με την εταιρεία και ότι είναι ρουσφετολογικές οι θέσεις. Επιπλέον δεν έχουν φέρει θέμα την λειτουργία της επιχείρησης για το 2020 ώστε να δούμε τι και ποιος προσέφερε. Για τους λόγους αυτούς ΑΠΕΙΧΑΜΕ από την ψηφοφορία του θέματος.
Αχ αυτή η διαυγεια......

Δεν υπάρχουν σχόλια: