Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ....

 Να και κάτι που σίγουρα έσπασε την μονοτονία του "βαθύ κόκκινου" των Χανίων χθες...
-Προθεσμία για να απολογηθούν αύριο στην ανακρίτρια ζήτησαν και πήραν οι συλληφθέντες για το αιματηρό περιστατικό της Πέμπτης που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό ενός 19χρονου από αιχμηρό αντικείμενο και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων.
Πρόκειται για τους οπαδούς δυο ομάδων, τεσσάρων του Ολυμπιακού και τριών του Παναθηναϊκού οι οποίοι συνεπλάκησαν και σήμερα πέρασαν το κατώφλι της εισαγγελέως.
Στον φερόμενο ως δράστη, οπαδό του Ολυμπιακού που κατηγορείται ότι με αιχμηρό αντικείμενο κατάφερε πλήγμα στον 19χρονο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του, η εισαγγελέας άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στους υπόλοιπους 3 συλληφθέντες της πλευράς αυτής άσκησε δίωξη για άμεση συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας. Επιπλέον και οι τέσσερις κατηγορούνται για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε συμπλοκή.
Στο κόκκινο......

Δεν υπάρχουν σχόλια: