Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ


Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει ότι την Τετάρτη 17/03 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συζήτηση, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μαυροδημητράκη και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κισάμου κ. Βερναδάκη, με το Δ.Σ. του Συλλόγου κατόπιν αιτήματος του Δήμου Κισάμου, με θέμα τη μείωση των ανταποδοτικών δημοτικών τελών, σε ορισμένες κατηγορίες ώστε να υπάρχει σύμπνοια. Έπειτα από διαλογική συζήτηση το Δ.Σ. του Ν.Ε.Σ.Κ. αποφάσισε να συνταχθεί έκθεση από τον Ταμία του Συλλόγου οικονομολόγο Χουδαλάκη Ευάγγελο, η οποία θα κατατεθεί στο Δήμο Κισάμου και θα βασίζεται σε μια δίκαιη κατανομή των βαρών των επαγγελματιών.
Η δήλωση των πραγματικών τετραγωνικών, επέφερε ταυτόχρονα και μεγάλη αύξηση των ανταποδοτικών δημοτικών τελών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από τα μέλη μας. Δεδομένης τη δύσκολης και παρατεταμένης κατάστασης που βιώνει ο εμπορικός κλάδος, τόσο της οικονομικής κρίσης των περασμένων ετών όσο και λόγω της πανδημικής κρίσης, ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής και στην μείωση των ανταποδοτικών δημοτικών τελών.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: