Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ....

 
Δώσαμε τα συγχαρητήρια μας χθες στην άψογη μετάδοση των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια απο την Επανάσταση του '21. Μάλιστα όπως είδαμε όλες οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Κισσάμου λειτούργησαν
 πολύ καλά και δίχως προβλήματα. Μπράβο για άλλη μια φορά και ελπίζω οτι θα μπορέσουμε μέσω αυτών των σελίδων να δούμε και τα Δημοτικά συμβούλια που σήμερα αδυνατούμε να δούμε λόγω των μέτρων. Είναι υποχρέωση του Δήμου να τα δώσει ζωντανά στους δημότες του. Πρέπει να ξέρουμε ποιοι και πως ψηφίζουν και φυσικά τι λένε σε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Ο θεσμός τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί και αυτό το ξέρουν και ίδιοι οι σύμβουλοι ..καιρός λοιπόν να γίνουν αυτά που πρέπει. 
Κατά αρχάς όσο καιρό θα υπάρχει η πανδημία να υπάρχει ζωντανή κάλυψη και δεύτερο και σπουδαιότερο τα συμβούλια πρέπει να γίνονται στην πρωτεύουσα του δήμου για να μπορούν να τα παρακολουθεί και όποιος θέλει. Τίποτα δεν είναι δύσκολο, πρέπει να το καταλάβει η δημοτική αρχή αυτό και να προχωρήσει το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: