Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΝΕΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Ίδρυση νέου σωματείου με την επωνυμία "Σύλλογος ερασιτεχνών Αλιέων Κισάμου και προστασίας της θαλάσσιας ζωής" προχώρησαν οι ερασιτέχνες αλιείς της περιοχής μας.            
- Μια παρέα ερασιτεχνών αλιέων αποτελούμενη από 24 άτομα που είναι και τα ιδρυτικά του
συλλόγου, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε το σωματείο με έδρα του τη Λίμνη (ψαρολίμανο) Καστέλιου Κισάμου. Σκοπός του σωματίου είναι η ανάπτυξη και διάδοση του ενδιαφέροντος για την ερασιτεχνική αλιεία, η ανάπτυξη των φιλικών δεσμών, η διάδοση του πνεύματος αλληλεγγύης και η καλλιέργεια των σχέσεων μεταξύ των μελών του συλλόγου.
Η εξυπηρέτηση των μελών του συλλόγου και η παροχή κάθε δυνατής υποστήριξης σε αυτούς.
Η συμβολή στη προστασία του ενάλιου πλούτου του κόλπου της Κισάμου και η δημιουργία ανώτερης συνείδησης περί της αξίας της αλιείας, ως θαλάσσια ψυχαγωγίας μεταξύ των μελών του.
Όλα τα μέλη του συλλόγου μας σεβόμαστε και εφαρμόζουμε κατά γράμμα τους κανόνες τις ερασιτεχνικής αλιείας και για αυτό το λόγο αν επιθυμούν και άλλοι ερασιτέχνες του Καστελιού να εγγραφούν στο σύλλογο μας και ασπάζονται το καταστατικό του συλλόγου μπορούν να επικοινωνήσουν στο κινητό 6972669690 ΛΟΥΒΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Σπυρίδωνα.
Η σύνθεση του πρώτου προσωρινού πενταμελούς διοικητικού συμβουλίου σύμφωνα με απόφαση των ιδρυτών του είναι οι ακόλουθοι.
Πρόεδρος Λουβιτάκης Εμμανουήλ του Σπυρίδων
Γραμματέας Χορευτάκης Ευστράτιος του Ευτυχίου
Ταμίας Μπούμουρας Αντώνιος του Ευτυχίου
Μέλος Γεωργιλάς Μιχαήλ του Νικολάου
Μέλος Γεωργιλάς Στυλιανός του Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: