Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Ενδιαφέρουσα συνάντηση αύριο στα Χανιά που θα βγάλει σίγουρα πολλά ... παρατράγουδα... ανακοινώθηκε από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκη.
"Ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης, θα επισκεφθεί το Δασαρχείο Χανίων αύριο Τρίτη 23-2-2021 στις 12.00 το μεσημέρι. Ο Βουλευτής Χανίων θα έχει συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας, με αφορμή τις επικείμενες κυβερνητικές παρεμβάσεις και αλλαγές στους δασικούς χάρτες της χώρας."
Να θυμίσω ότι ο βουλευτής Χανίων από το 2020 είχε διαπιστώσει ότι η έκδοση δασικών χαρτών που είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και που θα έδινε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, δεν προχωρούσε από την παρούσα κυβέρνηση για λόγους που ο καθένας μπορούσε να φανταστεί. Διαβεβαίωσε δε τότε πως θα παρακολουθούσε στενά το θέμα και θα παρέμβαινε με τον θεσμικό του ρόλο ..πράγμα που όπως φαίνεται το κάνει τώρα.
Με αγωνία λοιπόν οι ανακοινώσεις της επόμενης μέρας....

Υ.Σ Η φώτο απο την τελευταία συνάντηση του Πολάκη (Ιούνιος 2020)με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του δασαρχείου μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (και ο Μιχάλης Χαιρετάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: