Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Κλειστό γυμναστήριο Κισάμου... Δεκατρία (13) χρόνια ωριμάζει το έργο αυτό στα Γλυκορίζια, μάλιστα είναι και αυτό απο τα έργα που θέλουν ξαναζέσταμα μιας και είχε μπει προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά στο τραπέζι των υποσχέσεων. Πάντως παρά τις διαβεβαιώσεις για το ξαναζέσταμα απο τους εδώ υπόλογους, ο κ. Αυγενάκης που βρέθηκε στα Χανιά χθες ούτε που ξέρει για το θέμα... μάλλον μας μπερδεύει με τα πολλά Καστέλια ή απλά ξεχάσαμε να του το αναφέρουμε στις τόσες φορές που τον είδαμε... Αλήθεια τον είδαμε; 
Και ο κ. Αυγενάκης έχει πολύ καλές σχέσεις με την Κίσαμο, άρα είναι αμαρτία να μην μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση.. εκτός κι αν δεν μπορούμε, γιατί οτι το θέλουμε, το θέλουμε και με χίλια γκάζια να γίνει ένα έργο στην Κίσαμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: