Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙΣΑΜΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Με μια μαραθώνια τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν οι διεργασίες για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ –  Προοδευτική Συμμαχία με την ενεργή συμμετοχή και των μελών της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κισάμου. 
Για την Κίσαμο οι διεργασίες θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 24/2/2021 από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 το βράδυ, οπότε και θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών της Νέας Νομαρχιακής Επιτροπής με δια ζώσης ψηφοφορία – τηρουμένων των μέτρων λόγω πανδημίας - στο Δημαρχείο της Κισάμου.
Η Κίσαμος δηλώνει το παρόν στη διαδικασία με 3 υποψήφιους (από τους 35 συνολικά στο Νομό) προερχόμενους από την Ο.Μ. Κισάμου, κυρίους, Παρτσαλάκη Αντώνη , Σπερελάκη Ιάκωβο και Χαιρετάκη Μιχάλη, στους οποίους η οργάνωση εύχεται καλή επιτυχία και τη μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση για τον τόπο.

Υπενθυμίζουμε στην τοπική μας κοινωνία ότι η διαδικασία της διεύρυνσης στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνεχίζεται και όσοι φίλοι επιθυμούν να έρθουν κοντά σε αυτή τη προσπάθεια μπορούν πολύ εύκολα να το πράξουν με μια εγγραφή στο https://isyriza.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: