Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γ.Γ ΤΟΥ ΕΟΤ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ

Συνάντηση εργασίας είχε χθες στο γραφείο του δημάρχου Κισάμου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτριος Φραγκάκης, με κεντρικό θέμα τη συνεργασία σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, υποδομών και προβολής του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας. 
Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Προέδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κίσαμου, Βερναδάκης Ιωάννης.
Ο κ. Φραγκάκης επανέλαβε την πρόθεσή του για συνεργασία με όλους τους επαγγελματίες του κλάδου και έδωσε μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση, στον καθοριστικό ρόλο που θα έχουν για την τουριστική ανάπτυξη, οι ιδιωτικές επενδύσεις ξενοδοχειακών μονάδων που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια στον κόλπο της Κισάμου.
Απαντώντας σε ερώτηση μας σχετικά με τις προβλέψεις του για την νέα τουριστική περίοδο, τόνισε: «Το 2021 θα είναι καλύτερο από το 2020 για τον τουρισμό, αυτή όμως την στιγμή είμαστε στην χειρότερη χρονικά περίοδο. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την χώρα, αλλά δεν μεταφράζεται σε κρατήσεις, διότι βρισκόμαστε σε ένα τρίτο κύμα πανδημίας πανευρωπαϊκά και η σεζόν υπολογίζεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο.  Οι φορείς θέτουν σε πρώτο πλάνο καταρχάς τα εμβόλια αλλά και τη δυνατότητα για διμερείς συμφωνίες με χώρες όπου έχουν προχωρήσει οι εμβολιασμοί».
Με την ελπίδα να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε σύντομα όλα αυτά που βιώνουμε λόγω της πανδημίας COVID-19, η Ένωση μας θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες των φορέων που γίνονται, με σκοπό να οδηγηθεί ακόμα ψηλότερα ο προορισμός ΚΙΣΣΑΜΟΣ, και το σύνολο των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον τουρισμό και όχι μόνο, να βγουν αλώβητες από την πρωτοφανή υγειονομική κρίση που μαστίζει όλο τον πλανήτη.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος 
Τα μέλη του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: