Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά την επέλαση της «Μήδειας» αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Δήμο Κισάμου για την άμεση ανταπόκριση για τον καθαρισμό των δημοτικών – αγροτικών δρόμων στην κοινότητα Έλους ώστε οι συχωριανοί μας να νιώθουν ασφαλείς για τις μετακινήσεις τους για τις δουλειές τους και όχι μόνο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθαριότητας και πρασίνου κ. Σπύρο Μαυροδημητράκη και τον εντεταλμένο αντιδήμαρχο Ινναχωρίου κ. Θεόδωρο Σκαλιδάκη για τον μεγάλο ζήλο που επέδειξαν ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο τα προβλήματα στις μετακινήσεις των συγχωριανών μας.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στους χειριστές και τους εργάτες του Δήμου μας, στους ιδιώτες χειριστές μηχανημάτων, για τον επαγγελματισμό, την αυταπάρνηση και το φιλότιμο που επέδειξαν αλλά και στα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ που έκαναν υπερπροσπάθεια για την αποκατάσταση βλαβών του ηλεκτρικού δικτύου του Δήμου.
Τέλος ευχαριστώ όλους τους δημότες για την συνεργασία και την υπομονή τους, και όλους όσους μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της κοινότητας Έλους
Νικόλαος Ι. Κυριτσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: