Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σήμερα, στο 1ο Γυμνάσιο Κισσάμου, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο διευθυντής του σχολείου κ. Ψαράκης, είχε τη χαρά και τη τύχη να παρευρεθεί, η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Κισάμου, ιατρός Λίτσα Νικολακάκη. Έχοντας γνώση από πρώτο χέρι, με σαφή λόγο ενημέρωσε ανά τμήμα τους μαθητές της Γ’ τάξης για την αδιαμφισβήτητη επικινδυνότητα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 και για τη σημασία των μέτρων προστασίας που πρέπει να τηρούνται. 
Η ιατρός απάντησε και σε πολλές απορίες των μαθητών. 
Την ευχαριστούμε πολύ και της ευχόμαστε καλή δύναμη να συνεχίσει να ανταπεξέρχεται με επιτυχία, όπως έως σήμερα, στο δικό της τοπικό μέτωπο της Υγείας, καταλήγει η ανάρτηση του διευθυντή του σχολείου.

 Η ενημέρωση είναι το σπουδαιότερο πράγμα και καλό είναι όταν μπορούν οι γιατροί (που είναι πολύ δύσκολο ειδικά στην γειτονιά μας) να πηγαίνουν για ενημέρωση ακόμα και ακάλεστοι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: