Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ

Συνάντηση στην Ο.Α. Κρήτης παρουσία του διευθυντή της κ. Ζορμπά, με θέμα τη συνεργασία και το συντονισμό των δήμων Κισσάμου και Πλατανιά, με οτι αφορά στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός του κ Ζορμπά ο αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Χαχλάκης η αντιδήμαρχος Πλατανιά κα Ασπασία Λουπάκη και ο  Θοδωρής Παρασκάκης.

Μπράβο και μιας και οι συνεργασίες είναι όλο και περισσότερες, ευχή όλων μας είναι να δούμε κάποτε να ενώνονται και οι δυο δήμοι που είναι στα εδάφη της επαρχίας Κισάμου. Εξάλλου έτσι και αλλιώς ο Πλατανιάς ήδη έβαλε πόδι στον κόλπο της Κισάμου, ξεδιψά απο δικά μας νερά, τι δυσκολο να μετονομάσει και το δημαρχείο του σε Δήμο ευρύτερης Κισάμου... στο μέλλον βέβαια. Θεωρώ οτι θα πάμε πολύ καλύτερα απ' ότι πάμε τα τελευταία χρόνια, εμείς, μονάχοι μας, που βγάζουμε τα ματάκια μας με το παραμικρό και δυστυχώς δεν μπορούμε να συνεργαστούμε αλλά και να συνεννοηθούμε εντός.. με τίποτα.
 Όπως ακούω, γιατί εγώ ξέρω όπως και άλλοι, δεν χωρά και σύγκριση ανάμεσα στο δυναμικό τους ενός δήμου με τον άλλου. Εμείς είμαστε κλάσεις ανώτεροι... μεταξύ σοβαρού και αστείου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: