Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ

Απουσιάζει ο δήμαρχος σήμερα και όπως ανακοίνωσε ο δήμος πάει Αθήνα... και αφού παίρνει μαζί του και τον Θεόφιλο το θέμα σίγουρα έχει να κάνει με το νερό.... Νερό που πρέπει να πάει δυτικά οποιοσδήποτε και πάση θυσίας. Και αυτό το ξέρω, αλλά και το ξέρουν, μιας και ήδη έχει αρχίσει να σιγοβράζει, όχι μόνο ο Πλάτανος και η Γραμβούσα, άλλα και οι Λουσακιές ως και η Κεραμωτή και το Αμυγδαλοκεφάλι.  

Είναι ντροπή να έχουμε νερό- όλοι το λένε - και να μην πίνουμε εμείς που το θεωρούμε, άσχετο αν δεν είναι έτσι, "δικό" μας, αλλά να "ξεδιψάζουμε" τις πισίνες του του όμορου Δήμου. 
Και επειδή ξέρω οτι κάποιοι θα πειραχτούν απ αυτήν την ανάρτηση, είναι προσωπική άποψη αυτή, αλλά υπολογίζω οτι την ίδια έχουν και οι περισσότεροι κάτοικοι δυτικά. Φυσικά όταν με το καλό βρουν την λύση θα ξεδιψάσουν και άλλες περιοχές που λένε οτι έχουν νερό αλλά νερό δεν βλέπουν....κοντινότερες και απο τα Καλουδιανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: