Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ναι στο υδατοδρόμιο κι ας είναι ιδιωτική επένδυση, ναι στο νερό που έπρεπε να ήταν παντού ειδικά στην Κίσαμο των 5.000.000 κυβ. που καταλήγουν στην θάλασσα, ναι στην παράκαμψη της πόλης ακόμα κι αν δεν ξέρουμε απο που θα περάσει. Ναι σε κάθε έργο που το κάναμε ευαγγέλιο ακόμα κι αν δεν το δούμε να ξετελέβει.
Όμως αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες είναι ανεπίτρεπτο, το 2021 οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κισάμου να κάνουν μάθημα έξω στο ήλιο.... Τέτοιες λοιπόν υποσχέσεις έχει χορτάσει η Κίσαμος και καλό είναι όταν αναλαμβάνουμε μια υποχρέωση να την τελειώνουμε ως και την επόμενη.. Γιατί τώρα που μαζεύονται πολλές σίγουρα θα ξεχάσουμε τις ..πρώτες και αναγκαίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: