Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙΣΑΜΙΤΕΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ

Εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων
Το Σάββατο 20 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων. Την πολιτική εισήγηση έκανε ο βουλευτής και μέλος της Π.Γ. Νίκος Βούτσης. Παρεμβάσεις έγιναν από τον βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη, τον επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος Γιώργο Σταθάκη και το μέλος της ΚΕ Αλέξη Χριστόπουλο. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώθηκε η μαζική συμμετοχή των μελών, τόσο στις συνελεύσεις που προηγήθηκαν, όσο και στην Συνδιάσκεψη. 
Τα μέλη της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης προχώρησαν στην εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.  
Εξελέγησαν είκοσι τρία  (23) μέλη. 
Η εφορευτική επιτροπή ανακοίνωσε την εκλογή των παρακάτω μελών που αναφέρονται αλφαβητικά: 
Βαγιωνάκη Βάλια, Γεωργούλα Ζωή, Γιακουμάκη Ελένη, Γκιούλου Γεωργία, Ζερβάκης Στέλιος, Ζουρίδης Γιώργος, Καζάσης Φώτης, Λιονάκη Χριστίνα, Λουφαρδάκης Γιάννης, Λυμπεράκης Πέτρος, Μανουσάκη Ελέγκω, Μοτάκης Γιώργος, Ξιφαράς Ναπολέων, Παπανδρέου Ανδρέας, Παρτσαλάκης ΑντώνηςΠενταράκης Αλκιβιάδης, Σαλεβουράκης Μανώλης, Σπερελάκης ΙάκωβοςΣταμελάκη Βαγγελιώ, Χαιρετάκης Μιχάλης, Χατζηπαναγιώτου Μανόλης, Χίνος Γιάννης, Χίνου Μαρία.
Τα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής θα συνέλθουν την Τετάρτη 3/3/2021 σε διαδικτυακή συνεδρίαση με σκοπό την εκλογή νέου Συντονιστή, νέας Γραμματείας και την κατανομή αρμοδιοτήτων.                  
Από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: