Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

ΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΑΦΟΝΗΣΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!! ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ

Την τιμητική της έχει η Ελλάδα στον λίστα του TripAdvisor με τις καλύτερες παραλίες παγκοσμίως για το 2021, με βάση των προτιμήσεων των χρηστών του.

Για ακόμη μια χρονιά, ένα ελληνικό νησί κατάφερε να μπει στη λίστα με τους 25 πιο δημοφιλείς παραλίες ανά την υφήλιο.
Πρόκειται για την Κρήτη, το μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά, ένας παράδεισος για τους τουρίστες που αναζητούν ήλιο και πανέμορφες παραλίες.
Ανάμεσα στη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες του 2021, σύμφωνα με το ΤripAdvisor, συγκαταλέγονται δύο κρητικές παραλίες: η παραλία Μπάλου στην 21η θέση και η παραλία Λαφονήσι στην 24η θέση.

Άλλη μια τιμητική διάκριση για την γειτονιά μας, άλλη μια βράβευση για δυο παραλίες που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες αν και οι δυο τυγχάνει να τρυγιούνται κανονικότατα τα τελευταία 20 χρόνια δίχως να τους δίνουμε ούτε σεντς ανταποδοτικό. Τώρα όσοι νοιώθουν υπερηφάνεια για αυτές τις τιμητικές θέσεις ας αναλογιστούν που θα βρισκόταν αν τους δείχναμε και την απαιτούμενη προσοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: