Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΑ

Τα νέα για την Κίσαμο είναι ευχάριστα σήμερα καθώς όπως ανακοινώθηκε υπογράφτηκαν τα προσύμφωνα για την αγορά των 220 στρεμμάτων στην καρδιά του κόλπου της Κισάμου, από τον μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο Sani/Ikos Group, που έχει επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη. Υπολογίζεται οτι ως και τα τέλη του 2021 θα έχουν υπογραφεί και τα συμβόλαια και η μόνη καθυστέρηση που μπορεί να υπάρξει είναι η πανδημία. Τα προσύμφωνα που υπογράφτηκαν είναι 32 και αφορούν 50 ιδιοκτήτες γης στην ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή μας. 
Παράγοντες της ξενοδοχειακής αγοράς εκτιμούν ότι η δημιουργία της πολυτελούς μονάδας από τη Sani/Ikos Group στον κόλπο της Κισάμου θα δώσει νέα ώθηση στον ποιοτικό τουρισμό  στη Δυτική Κρήτη. Το νέο συγκρότημα θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο δυναμικότητας 804 κλινών με εστιατόρια, χώρους πελατών και βοηθητικούς χώρους, 2 διώροφες πτέρυγες δωματίων, 27 διώροφα bungalows τύπου standard, 9 ισόγεια bungalows τύπου deluxe με ατομικές πισίνες, 13 διώροφα bungalows τύπου deluxe, 7 διώροφες βίλες με ατομικές πισίνες, τέσσερα ισόγεια κτίρια εστιατορίων και ένα ισόγειο κέντρο αναζωογόνησης με εσωτερική πισίνα.
Τώρα πλέον είναι καιρός να ξανασχεδιάσει η Δημοτική αρχή την περιοχή, μιας και μια τέτοια επένδυση θέλει και τις υποδομές της.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: