Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Ξεκίνησαν σήμερα οι εμβολιασμοί και στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, που είναι εμβολιαστικό Κέντρο για το Covid-19. Aπό το πρωί εμβολιάζονται όσοι έχουν κλείσει ραντεβού. Όπως μας ενημέρωσε η διευθύντρια του Κ.Υ Κισάμου κ. Λίτσα Νικολακάκη σήμερα θα εμβολιαστούν περίπου 46 άτομα ως και τις 9 το βράδυ και με τον ίδιο ρυθμό θα συνεχιστεί όλη την βδομάδα εκτός απο την Κυριακή. Η είσοδος του εμβολιαστικού κέντρου είναι απο την νότια μεριά του Κέντρου Υγείας Κισάμου.
Η εγγραφή στο σύστημα για εμβολιασμό γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους.
*Μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).
*Από τους πολίτες με την είσοδό τους στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr.
*Από τα ΚΕΠ και με τρίτο πρόσωπο.
*Και στα  φαρμακεία της κάθε περιοχής. 

Όσοι πολίτες μπαίνουν απευθείας στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr, θα κλείνουν  δύο ραντεβού με διαφορά 21 ημερών. Αφού επιλέξουν τις ημερομηνίες που επιθυμούν, το σύστημα δίνει ένα περιθώριο δύο λεπτών για να «κλειδώσει» το ραντεβού σε περίπτωση που ο πολίτης επιλέξει να κάνει κάποια αλλαγή.
Μπράβο προχωράμε δυνατά για να έχουμε αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: