Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΒΡΕΘΗΚΕ ΒΑΡΚΑ ΔΙΧΩΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Επισκέπτες μάλλον είχαμε σήμερα το πρωί, αφού το μεσημέρι βρέθηκε μια βάρκα στα παράλια (Ραπανά) της Φαλασάρνας, αγνώστου ταυτότητας. Πάντως τα μπουκαλάκια το νερό, αλλά και τα πολλά παπούτσια που βρέθηκαν μέσα στην βάρκα  βάζουν σε υποψία τις Λιμενικές αρχές αλλά και σε μεγάλη ανησυχία. Ο Λιμενικός σταθμός Κισάμου ήδη έχει αρχίσει έρευνες.
Ας ελπίσουμε οτι κατόρθωσαν να βγουν όλοι στην στεριά μιας και στην περιοχή επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα.
Οι νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν οτι το σκάφος ήταν άδειο και ακυβέρνητο στο πέλαγος αφημένο απο προηγούμενη επιχείρηση λαθρομεταναστών και οι ισχυροί δυτικοί άνεμοι το έβγαλαν στη Φαλάσαρνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: