Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν θα γράψω ποιος έστειλε την φώτο αλλά μπράβο του ειδικά στην παρατηρητικότητα. Μάλιστα θεωρώ οτι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και έχω ένα προαίσθημα οτι θα μας απονείμουν το βραβείο ανοικτής παλάμης λίαν συντόμως. 
Έκλεισαν τις λακκούβες του χωματόδρομου, το ξαναγράφω, τις λακκούβες του χωματόδρομου, άντε άλλη μια φορά, τις λακκούβες του χωματόδρομου με πίσσα, αντί να βρουν λίγο χώμα απο δεξιά και αριστερά. Έτσι συμπληρώσαμε τα πάντα στην Κίσαμο στην άσφαλτο βάζουμε χώμα και στον χωματόδρομο άσφαλτο.

Υ.Σ Μάλιστα αποτελεί την δεύτερη πρωτοτυπία μας, αφού έριξαν νέα άσφαλτο στον δρόμο Βουλγάρω -Τοπόλια ενώ στα 200 μέτρα παραπάνω ο δρόμος είναι κατεστραμμένος απο το 2019.... και κανείς δεν ξέρει πότε θα τον φτιάξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: