Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΟΥΣΙΑ ΙΙΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Με καλά νέα καλωσορίζουμε την νέα χρονιά καθώς οι ειδικές αναλύσεις για την ανίχνευση του ιού SARS-COV-2  με τη μοριακή μέθοδο ανάλυσης Real- Time PCR κατά την τελευταία δειγματοληψία στα ανεπεξέργαστα λύματα της Κισσάμου που πραγματοποιήθηκε στις 12/1/2021 έδειξε για άλλη μια φορά απουσία ιικού φορτίου.
Αν και η αυξημένη κινητικότητα που παρατηρήθηκε κατά την περίοδο των γιορτών ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει ανησυχία ανάμεσα στους δημότες για την πορεία της πανδημίας στην περιοχή, η υπεύθυνη στάση της πλειοψηφίας όλων μας συνέβαλε στο να σταθεροποιηθούν τα δεδομένα στα ίδια επίπεδα με τις μετρήσεις που έγιναν πριν τις γιορτές.
Με αισιοδοξία και προσοχή συνεχίζουμε!
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: