Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Καθαρίζεται ο δημοτικός χώρος εναπόθεσης πλαστικών θερμοκηπίων στη Φαλάσαρνα μετά και την πυρκαγιά του προηγούμενου μήνα. Έτσι ο Δήμος Κισάμου με την βοήθεια των Πλαστικών Κρήτης θα μεταφερθεί αυτή η παρτίδα καμμένων πλαστικών στις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ, ώστε να ελευθερωθεί και να καθαριστεί ο χώρος για να συνεχιστεί η εναπόθεση των παλιών πλαστικών απο τους καλλιεργητές.
Ας ελπίσουμε οτι θα.. συμμορφωθούν άπαντες μιας και δεν είναι ωραίο να παρατηρούνται τέτοιες λυπηρές καταστάσεις που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια με τα πλαστικά να απλώνονται σε κάμπους και κατοικημένες περιοχές και της Φαλασάρνης αλλά του Λαφονησιού και της Χρυσοσκαλίτισσας. Περιοχές που συνάμα είναι και τουριστικές.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Επίσης στις Καλυβιανές περιοχές πρέπει να απορρίπτονται σωστά

Unknown είπε...

Γνωρίζουν οι θερμοκοιπιαδες τι προκαλεί το κάψιμο πλαστικών ????? Ας τους ενημέρωση επιτέλους κάποιος 🙏 ,το τι προκαλούν στην φύση/ατμόσφαιρα και ακολούθως σε εμάς όλους !!!είναι έγκλημα στην περιοχή ( seveso )....μφχ Th

Unknown είπε...

Παντού, από τον Τράχηλο έως την Καλυβιανή, οι αγρότες έχουν αφήσει παντού πλαστικά πλαστικά. Πού πηγαίνει; είναι να μείνουμε μολυσμένο το νησί και το μέρος της υγείας μας κρυμμένο σε μικρά βουνά σε γρασίδι και δέντρα που δείχνουν στους τουρίστες την ψευδή ομορφιά της Κρήτης;