Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ

 Αν και υπήρχε παραίτηση μέλους της Μονομετοχικής απο τον Αύγουστο του 2010 εντούτοις η εταιρεία του Δήμου μόλις στις 20 του Γενάρη αποφάσισε, μάλλον κατόπιν πιέσεων, να ζητήσει την αντικατάσταση του. Μάλιστα αυτό φαίνεται και απο τα πρακτικά που δημοσιεύθηκαν την ίδια μέρα.
Όπως γνωρίζετε από τις 31/8/2020 έχουμε την παραίτηση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Σ Ε λόγο διορισμού της στο δημόσιο. Ως εκ τούτου πρέπει να γίνει αντικατάσταση του ανωτέρου τακτικού μέλους από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κισσάμου ως το καθ΄ ύλην όργανο που έχει την αρμοδιότητα αυτήν.
Αριθμός απόφασης 2/2021
Το Δ.Σ. αφού άκουσε τις ανωτέρω εισηγήσεις
Αποφασίζει ομόφωνα
1)Όπως ζητήσει τον ορισμό νέου τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δήμος Κισσάμου Ακίνητα Μονομετοχική Α.Ε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κισάμου.
 

Με απλά λόγια το δημοτικό συμβούλιο θα αποφασίσει (εδώ μπαίνει η ερώτηση με τι κριτήρια;) για το κατάλληλο άτομο που θα γίνει τακτικό μέλος στην Μονομετοχική του Δήμου Κισάμου. Και για την σοβαρότητα της είδησης δεν είναι κρυφό οτι το άτομο αυτό ήδη είναι γνωστό και δεν χρειάζεται κανένας να κάνει αίτηση για την θέση αυτή αφού απο τα γεννοφάσκια της αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει πάντα τους δικούς της ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: