Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΖΟΥΜΙ

Το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κισάμου που έγινε χθες με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, είχε ενδιαφέρον τελικά, μιας και κουβεντιάστηκαν και πολλά άλλα -εκτός ημερησίας- που τις επόμενες μέρες θα φέρουν μια ανακατωσούρα στο Δήμο μας, ειδικά για τις προστατευόμενες περιοχές μας, που οι υποσχέσεις της νυν δημοτικής Αρχής δεν τηρούνται και κατά γράμμα και υπάρχει φόβος να γίνουν μικροεπαναστάσεις ακόμα και στο εσωτερικό της. 

Κρίμα βέβαια που δεν είχαν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όλοι το συμβούλιο, και δει οι ενδιαφερόμενοι, όπως πρέπει και αρμόζει, ας ελπίσουμε οτι η υπόσχεση που λάβαμε για την επόμενη φορά - να το δούμε ζωντανά απο την σελίδα του Δήμου- θα γίνει πραγματικότητα. Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες με την τηλεδιάσκεψη η ενημέρωση για σοβαρά θέματα του Δήμου μας -τα έργα τα ανακοινώνουν- έχει μείνει πολύ πίσω, απο κάθε άποψη, και οι αποφάσεις που παίρνονται ανακοινώνονται μόνο αν είναι καλές...

Υ.Σ  Μια τελευταία πληροφορία που έχει εξοργίσει κάποιους που επένδυσαν στα νότια του Δήμου μας, αφορά την απαγόρευση εισόδου των αυτοκινήτων στο Λαφονήσι, μάλλον αυτή η δέσμευση παίρνει μετάθεση για τα επόμενα χρόνια, αν δεν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: